12 dingen die je ‘beter’ kunt als je dronken bent

alcohol

Soms heb je een slok op en denk je dat je Engels tien keer beter is dan het voorheen was (is echt niet zo), of dat je skills op gebied van flirten ineens mega goed zijn geworden (nope, helaas). Deze twaalf dingen kan je zogenaamd beter als je dronken bent.

1. Flirten
Met een paar drankjes op verander jij ineens in dé hotshot van de club. Grote kans dat je jezelf tijdens deze actie compleet voor schut zet, maar je durft wel op iedereen af te stappen.

2. Zingen
Of het nu zuiver is of niet, het gaat er vooral om dat je alles lekker hard kunt meezingen. Wel moet je ervoor zorgen dat niemand het filmt, want jezelf terugluisteren is pure horror.

3. Dansen
Als je dronken bent staat de spreuk ‘dance like nobody’s watching‘ je op je lijf geschreven. Wat jij presteert is bijna een volwaardige workout te noemen.

4. De waarheid vertellen

Zelfs de dingen die nu eigenlijk helemaal niet meer relevant zijn rakel jij weer op wat helaas voor pijnlijke situaties kan zorgen.

5. Met je ex praten

Nog zo’n briljant idee als je net ietsje teveel op hebt: je ex een appje sturen, ‘m opbellen of in het ergste geval: persoonlijk bij hem langsgaan. Oh no…

Altijd al geweten dat ik dit beter kon met een flinke borrel op. Vooral nummer 8 is iets waar ik heel goed in ben als ik iets te diep in het glaasje heb gekeken! Lees het verder op de volgende pagina! Zeker weten dat jij je hierin kan vinden!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven