11 mensen die veel te slim zijn om een zwaar leven te hebben

Het leven is al zwaar genoeg momenteel met de huidige coronamaatregelen. Daarom is het handig als je trucjes in het leven hebt om het allemaal net wat makkelijker te maken. Zo is het natuurlijk heel erg handig om geen boetes te hoeven betalen voor teveel gewicht in je koffer bij de Vueling of Ryan Air bijvoorbeeld. Ook is het handig om te weten wanneer je ouders je aan het bespieden zijn terwijl je huiswerk moet maken, voordat je wordt gepakt met je telefoon in je handen.

veel mensen hebben trucjes waar je eigenlijk nooit stil bij zou staan dat zie bestaan, en geef ze eens ongelijk: het maakt het leven stukken makkelijker! Kijk hieronder naar een compilatie van grappigste trucjes om het toch al zo zware leven wat makkelijker te maken.

Deze jongen heeft nog nooit voor extra gewicht hoeven betalen, HOE SLIM

Hoe zorg je ervoor dat nooit meer iets gejat wordt..

Nooit meer geen muntje op zak voor je karretje

Hoe voorkom je dat je wordt bespied zonder het te weten..

Handige tip als je geen zin hebt om te sjouwen

Voor €250 kun je mij huren als relatie therapeut en zal ik zeggen dat alles wat je geliefde zegt en doet verkeerd is..

Mensen zijn zo ingenieus en verzinnen de grappigste dingen! Nooit geweten dat je op zo’n makkelijke manier gewoon veel minder kunt betalen voor je koffer in geval van overgewicht! En een strijkbout als oven! Had ik die tip maar geweten toen ik student was! Kijk voor nog meer super handige maar vooral grappige tips op de volgende pagina!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven