11 foto’s die laten zien dat mannen echt onmisbaar zijn in ons leven

Mannen en vrouwen zijn heel erg verschillend, en dat ze allebei andere dingen heel erg belangrijk vinden dat is ook een feit! Waar vrouwen vaak houden van een opgeruimd huis en een verzorgd huis hebben mannen vaak zoiets van, ach kan later ook wel! Mannen logica zal altijd wel iets zijn wat vrouwen niet en ook nooit zullen begrijpen! Maar wel waar ze vaak van moeten lachen en dat is wat mannen het liefste doen toch: Vrouwen aan het lachen maken!

We hebben een compilatie gemaakt van foto’s van grappige situaties waar alleen mannen voor kunnen zorgen! Laten we eerlijk wezen, zonder mannen zou ons leven lang niet zo hilarisch zijn!

Kijk mee naar de grappige situaties waardoor we eigenlijk nog gekker zijn op mannen

Dit is hoe ons bed er elke dag uitziet..

Mijn vriend vroeg hoe ik mijn pizza gesneden wilde hebben, vierkantjes of puntjes? Ik zei cirkeltjes en kreeg dit…….

Ik moest van mijn vrouw de afwas drogen..

Ze zei tegen mij dat ik het niet kon.. Het kon dus toch..

Ik vroeg mij al af wat voor eng koffertje mijn vriend mee had genomen op vakantie… Het waren zijn gezichtscrèmes en verzorgingsmiddeltjes

Mannen maken ons leven hilarisch! op de volgende pagina vind je nog meer hilarische dingen die alleen mannen kunnen doen!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven