6. Zeldzame schoonheidsmerken

De meeste mensen groeien op en verachten hun moedervlekken en proberen ze te verwijderen wanneer ze de gelegenheid krijgen. Maar Cassandra, een mooie danseres, was in staat om de ware schoonheid in de moedervlek onder haar ogen te zien en het bracht haar een carrière waar ze vandaag nog steeds goed in is.

7. Waardenburgsyndroom

Stef Sanjati is een YouTube-sensatie die in de schijnwerpers kwam toen ze een video publiceerde over haar Waardenburg-syndroom, een genetische mutatie die ze erfde. Deze aandoening wordt gekenmerkt door verschillende gradaties van doofheid, structurele defecten en veranderingen in pigmentatie. Mensen met deze aandoening hebben schitterend blauwe ogen die vaak worden beschreven als “ijzig blauw”.

8. Het kattenoogsyndroom

Deze prachtige jongen wiens ogen er identiek uitzien aan de ogen van een wilde kat heeft een zeldzame chromosomale aandoening die het cat eye-syndroom wordt genoemd. Mensen met deze aandoening hebben verschillende misvormingen die de iris en oren aantasten. Deze aandoening wordt niet overgeërfd maar komt willekeurig voor tijdens de vorming van het ei tijdens de zwangerschap.

9. Buitengewoon lange benen

Dit prachtige model Ia Ostergren die de harten van honderdduizenden mensen op sociale media heeft gewonnen, heeft de langste benen ter wereld. Ze zijn 108 cm lang en zijn onevenredig aan de rest van haar lichaam. Dit heeft haar echter nooit gestopt, ondanks dat ze gepest werd vroeger door haar klasgenoten. Ze heeft haar mooie benen leren omarmen en is dol op bodybuilding.

10. Argyria

View this post on Instagram

#lookin #fly #as #ever #imblue #dabadeedabadie #followme

A post shared by Paul Karason (@therealblueman) on

Dit lijkt misschien op een geval van Photoshop-bewerking, maar het is eigenlijk een zeldzaam geval van Argyria. Paul Karason leed aan een slecht geval van dermatitis en nam zilververbindingen om zijn toestand te behandelen en de effecten te minimaliseren. Die verbindingen reageren op het licht zoals melanine dat doet, maar in plaats van de persoon een kleurtje te geven, keren ze hun huid zilver. Helaas verdwijnt het zilver niet, wat betekent dat de zilveren huid onomkeerbaar is.

11. De schoonheid van de baard

Dakota Cooke, ook wel bekend als Dakota the Bearded Lady op Instagram, is een 24-jarige die in Los Angeles woont. Ze heeft een zeldzame aandoening die hirsutisme wordt genoemd en die hormonale onevenwichtigheden en de overmatige groei van gezichtshaar veroorzaakt. Dakota liet het nooit in de weg staan en ze omhelsde haar schoonheid en unieke uiterlijk en is een succesvolle artiest geworden.

Welke van deze fysieke kenmerken beviel je en welke verbaasden je het meest? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Wat vind jij? Reageer hieronder