100-jarige vrouw heeft een geheim voor haar lange leven: wijn, wijn en nog meer wijn

Gezond en 100 jaar oud worden. Het is waarschijnlijk de droom voor iedereen. Denk aan alle dingen die je tegen die tijd gezien moet hebben, alle herinneringen die je hebt verzameld. Het is geen eenvoudige opgave om een eeuw oud te worden, anders zouden we het allemaal doen. Dus wat is het geheim ervan? Wat moet de gemiddelde mens doen om 100 jaar te worden?

Welnu, als we Florence Bearse mogen geloven – en zij een expert op dit gebied – zijn er geen drastische dingen die men moet doen of niet moet doen. Maar er is één uitzondering, namelijk het drinken van meer wijn.

We zullen voor de goede orde vermelden dat de woorden van Bearse niet wetenschappelijk zijn bewezen (denk aan dit voordat je overschakelt naar een wijndieet), maar het lijkt erop dat haar techniek een goede overeenkomst zou kunnen vormen met mensen over de hele wereld.

Volgens Delish, Bearse, uit Bangor, Maine onlangs werd gevraagd wat haar geheim was om zo lang te leven.

Haar antwoord was simpel, maar toch iconisch.

“Ik hou van mijn wijn. Neem het niet bij mij weg, “zei ze.

Je hebt de dame gehoord, raak haar wijn niet aan. Raak de mijne trouwens ook niet aan.

Ben je een wijndrinker? Wil je leven om 100 te worden? Laat het ons weten in de comments en deel ondertussen deze belangrijke informatie met al je wijndrinkende vrienden op Facebook!