100 en 102-jarige worden verliefd in verpleeghuis – besluiten te doen wat niemand verwacht

Een paar ontmoet elkaar en wordt verliefd en pas maanden later zijn ze bij het gerechtsgebouw om de knoop door te hakken. Het is een vertrouwd verhaal, behalve in dit geval, we hebben het niet over een jong stel, maar over twee senioren, beiden ouder dan 100 jaar.

John en Phyllis Cook zijn beiden inwoners van de Kingston Residence, een verpleeghuis voor seniorenzorg in Sylvania, Ohio. Met hun appartementen op slechts een verdieping van elkaar, vonden ze elkaar en vormden ze een sterke band.

‘Om u de waarheid te vertellen, we zijn verliefd geworden op elkaar’, zei Phyllis, die deze zomer 103 werd, tegen WNWO. “Ik weet dat je denkt dat dat misschien een beetje vergezocht is voor iemand van onze leeftijd, maar we werden verliefd op elkaar.”

“Nou, we waren gewoon op heel veel manieren hetzelfde, we merkten dat we van elkaars gezelschap genoten”, zei John, een 100-jarige WO II-veteraan. Ze waren beide weduwen en waren al twee keer eerder getrouwd.

Maar hun tijd samen gaat verder dan het spelen van Bingo. Op de vraag wat hun favoriete activiteit samen was, antwoordde John: “Wel, daar moet ik waarschijnlijk niet over praten.”

Phyllis was echter meer openhartig:

“Hij is seksueel actief en ik ook!” Phyllis vertelde ze KHOU 11. Maar ze moest nadenken over haar moraal: “Ik geloof gewoon niet in het hinkelen als christen tenzij je getrouwd bent.”

Dus John stemde ermee in om te trouwen en ze gingen naar het gerechtsgebouw voor een huwelijksakte.

Ze beseften niet dat ze het gerechtsgebouw als man en vrouw zouden verlaten.

“Het was niet het plan, maar we kwamen hier en ze zeiden dat we hier konden trouwen,” zei John tegen WNWO.

Hij kon niet wachten tot het getrouwde leven zou beginnen. “Ik zei:” goed, laten we het maar doen. “”

Het is een verhaal dat bewijst dat je nooit te oud bent voor een nieuwe romance en een nieuw begin.

Dat gezegd hebbende, weet het paar nog steeds hoe belangrijk het is om je eigen ruimte te hebben, en Phyllis zegt dat ze elk hun eigen appartement houden. Waarom dingen overhaasten?

Wens het paar een lang huwelijk! Deel hun hartverwarmende verhaal!