Er zijn momenten waarop ieder van ons wat tijd alleen nodig heeft. Dan sluiten we onze ogen en worden we meegesleurd in een afgelegen hoek waar niets de stilte verbreekt. Vandaag laten wij je wat plekken zien waar dit het beste gedaan kan worden.

We hebben 10 prachtige huizen gevonden die veilig zijn verborgen voor het publiek. Bekijk ze hieronder en deel dit met je vrienden en familie:

10. Dugout house in Texas, VS.

2 meter ingebouwd in de grond. Dit huis ziet eruit alsof het eenvoudig is uitgegraven van de buitenkant. Binnenin heeft het alles voor een comfortabel leven, zelfs een klein zwembad in de achtertuin.

9. Bungalow onder dennenbomen in British Columbia, Canada

Ongebruikelijke planten en groen mos op het dak helpen dit huis volledig opgaan in het landschap.

8. Huizen op de top van een winkelcentrum in Hunan, China

Dit winkelcentrum met huizen op het dak bevindt zich in een stad van 4 miljoen mensen met weinig vrije ruimte. Daarom zijn oplossingen hier soms een beetje afwijkend.

7. Canyon herenhuis in Utah, VS.

Dit huis werd in 1986 gebouwd door een echtpaar wiens droom het was om op een rustige plek te wonen.

6. Villa Vals in Vals, Zwitserland

De reden achter het idee van een ondergrondse villa was een lokale wet: de autoriteiten verbieden het bouwen van een hoog gebouw omdat dat het landschap zou verwoesten. Daarom heeft de architect besloten om een ​​huis in een grot te bouwen. Bekijk voor nog meer verbluffende huizen die veilig zijn verborgen op de volgende pagina…

Wat vind jij? Reageer hieronder