10 redenen waarom je grote zus het belangrijkste meisje is dat je ooit in je leven zult hebben

6. Ze heeft de grootste waardering voor je potentieel in het leven.

Meer dan wie ook ter wereld weet je zus hoe geweldig je echt kunt zijn. Ze weet waarschijnlijk meer over jou dan je ouders, omdat je niets kon verbergen voor haar. Hierdoor weet ze alles wat je hebt meegemaakt in je leven en weet ze hoe ver je bent gekomen en de worstelingen die je hebt doorstaan ​​en ze begrijpt echt hoe sterk je bent en wat je potentieel echt is!

7. Je bent altijd welkom in haar huis, zelfs als ze ergens anders woont.

Haar huis is altijd jouw huis. Of je nu in dezelfde stad woont of niet, je weet dat je altijd welkom bent in haar huis – haar deuren staan ​​altijd voor je open!

8. Ze begrijpt wat je doormaakt in je leven.

Als het op familieproblemen aankomt, begrijpt ze alles wat je voelt. Niemand kent je beter dan zij – zij begrijpt het soort druk dat jouw ouders mogelijk op je uitoefenen en zij begrijpt alle problemen die je thuis kunt ondervinden. Zij is de enige die echt alles begrijpt wat je doormaakt in het leven.

9. Ze is je eerste en beste vriendin.

Ze is je allereerste en oudste vriend omdat je haar kende vanaf de dag dat je werd geboren! Je hebt meer tijd met haar doorgebracht dan met je andere vrienden, en dat maakt haar verreweg je beste vriend!

10. Ze geeft geweldig advies.

Je zus heeft een strategisch voordeel dat ze je situatie met meer gegevens en een groter perspectief kan bekijken dan bijna iedereen in je leven. Ze is ook ouder en meer ervaren. Ze heeft de dingen waar je nu doorheen gaat waarschijnlijk al doorgemaakt.

Laat ons weten welke redenen jouw favoriet waren in de reacties op Facebook!