10 redenen waarom je grote zus het belangrijkste meisje is dat je ooit in je leven zult hebben

Je bent je er misschien al van bewust, maar als je dat niet bent; je oudere zus is de beste vrouw die je in je leven zult hebben! Natuurlijk, je hebt je ups en downs gehad, maar als het erop aankomt, is zij altijd degene die achter je staat!

De relaties die we hebben met onze broers en zussen is soms een rotsachtige, waarbij ze onze felste beschermers zijn terwijl ze onze grootste critici zijn. Alle kritiek en harde praat wordt echter uitgedeeld met als doel ons sterker, beter en scherper te maken. Je oudere zus zal onvoorwaardelijk van je houden door dik en dun, wat je ook doormaakt in het leven, ze zal er altijd voor je zijn!
Hier zijn tien redenen waarom wij denken dat zij de belangrijkste vrouw in je leven is:

1. Ze stelt je bloot aan diepere perspectieven

Ze geeft je inzichten en spreekt vanuit een plek van wijsheid waar je echt profijt van hebt. Omdat ze ouder is, heeft ze meer van de wereld gezien en heeft ze een groter perspectief op dingen. Haar kijk op dingen is vaak inzichtelijker dan de meningen van je vrienden en collega’s.

2. Je hebt niets voor haar te verbergen.

Je kunt altijd jezelf zijn als je bij haar bent. Ze is getuige geweest van je meest beschamende momenten, dus er is echt niets te verbergen. Je hoeft niet op je hoede te zijn, je hoeft niet het gezicht op te zetten dat je doet voor de rest van de wereld, je hoeft niet formeel of bewaakt te zijn; je kunt al je remmingen loslaten en gewoon jezelf om haar heen zijn!

3. Ze is er altijd voor je, zelfs als je niemand anders hebt.

Of je nu een relatie hebt of niet, je kunt altijd op je zus vertrouwen. Als je een liefdesverdriet hebt, advies nodig hebt of goed nieuws hebt om te delen, is ze vaak de eerste persoon tot wie je je wendt! Als je verloren bent, is zij de persoon aan wie je het eerst denkt om te bellen, omdat ze er altijd voor je is en er niets voor terug wil!

4. Ze houdt de dingen altijd echt.

Je zus wil niets van je en heeft geen geheime agenda, daarom zal ze altijd volledig echt met je zijn. Hoewel ze je beschermt, is ze altijd bereid je een preek. Ze zal je vertellen wat je moet horen om te groeien en jezelf te verbeteren in elke situatie. Zelfs als wat gezegd moet worden ongemakkelijk en koud is, zal ze niet aarzelen om het te zeggen zolang het je goed doet.

5. Ze heeft een kast vol kleren die je kunt plunderen wanneer je maar wilt.

Haar garderobe en haar spullen zijn allemaal gratis te gebruiken! En zelfs als ze boos is als je haar spullen pakt, vindt ze het geweldig als je er goed uitziet in haar kleren!

Maar er zijn nog betere redenen waarom je grote zus het belangrijkste meisje is dat je ooit in je leven zult hebben! Lees hierover op de volgende pagina!