10 jarig misbruikt meisje bevalt van baby

Een 10 jarig misbruikt meisje uit Colombia bevalt van een baby. Ze politie is erachter gekomen dat ze al heel lang misbruikt is.

Het meisje is opgegroeid in een boerderij wat dichtbij de grote hoofdstad Bogota ligt. Op het moment ligt ze in een medisch centrum laat the The Daily Mail weten. Als het wat beter met haar gaat zal de Colombiaanse overheid verder voor haar zorgen.

Na onderzoek te hebben gedaan denken ze dat ze al misbruikt werd toen ze 8 jaar oud was. Er zijn twee hoofdverdachten: Haat stiefvader (43) of een 23-jarige jongen die op de boerderij werkt. Wie het precies heeft gedaan moet nog verder worden onderzocht.

De baby was al geboren toen ze erachter kwamen en het meisje heeft bijna 4 weken zelf voor de baby gezorgd. Daarom weten ze ook niet precies op welke datum de baby is geboren.

„Veel van dit soort misbruikgevallen worden niet gemeld om een zoon, oom of grootvader in bescherming te nemen”, zegt de gouverneur. Hij vraagt vriendelijk of iemand die iets weet heeft heeft gezien zich wil melden.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven