10-jarig meisje vernederd in klas nadat lerares haar mond dichtplakte met tape

Als we ouders worden, ontwikkelen we een primaire behoefte om onze kinderen te allen tijde te beschermen. Of dat nu is om hen fysiek te verdedigen, op zoek te gaan naar hun wat het beste is voor hen of dagelijks te controleren waaraan ze dagelijks worden blootgesteld, het meeste van wat we doen gebeurt met hun beste belangen in ons hart.

Daarom kunnen sommige ouders angstig worden als hun baby’s naar school gaan. Het is een plek waar ze de zorg voor hun kinderen aan iemand anders moeten toevertrouwen – vaak vreemden – en hopen dat hun leraren een positieve invloed op hun leven hebben.

Toen de 10-jarige dochter van Victoria Phillips in tranen thuiskwam, had Victoria het idee dat haar leraar haar taken had verpest. Pas toen ze vroeg wat er was gebeurd, werd duidelijk wat het probleem was…

Zoals Victoria uitlegde: “Reagan begon te huilen en ik had zoiets van:” Wat is er aan de hand? ” Vertel me wat er is gebeurd Reagan. ‘En ze zei:’ Nou, ze heeft plakband op mijn mond gedaan. ‘Ze deed plakband over je mond? En ze zei:’ Ja. ‘

“Iedereen lachte me uit.” En ze zei: “Ik trok het er vanaf” en ze zei: “Dat is waarom mijn lip bloedde.”

Het bleek dat Reagan voor haar hele klas werd vernederd nadat haar lerares haar mond had dichtgeplakt om te stoppen met praten.

Mama woedend

Victoria beschrijft haar kleine meisje als een enthousiaste student die vaak vragen in de klas beantwoordt. Ze geeft toe dat ze ook in de problemen kan komen door te praten, maar dat is natuurlijk geen excuus om haar zo te vernederen.

“Ik ben boos, ik ben woedend,” zei Victoria.

“Dit achtervolgt je psychologisch voor de rest van je leven. Ik wil graag dat haar leraar een openbare verklaring en een openbare verontschuldiging aflegt aan mijn dochter. Ze werd vernederd. ‘

Het is vanzelfsprekend dat het plaatsen van tape op de mond van een kind om te voorkomen dat zij praat, niet acceptabel is. Ik kan me niet voorstellen hoe ik zou hebben gereageerd als mijn kind in dezelfde staat thuis was gekomen.

Vind je dat leraren zo moeten kunnen handelen?

Deel dit artikel als je zo woedend was als Victoria!