1-jarige keert terug van kinderopvang met toegetakeld gezicht – Als moeder uitleg hoort, verliest ze het

Stel je je voor hoe woedend je zou zijn als je je 1-jarige kind zou ophalen van een crèche met ernstige verwondingen aan zijn gezicht.

Nou, moeder Timothy Griffin ondervond precies dit na het verlaten van haar kleine jongetje, Jesse, op den dagopvang en een paar uur later werd opgeroepen om hem aan te treffen met opgezwollen ogen en lippen na een schijnbaar brute aanval.

Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij in het ziekenhuis moest worden opgenomen en de politie is een onderzoek begonnen …

Toen Tiffany Griffin haar 1-jarige zoon van Jesse achter liet op de kinderopvang had ze geen idee van de nachtmerrie die op het punt stond te gebeuren.

Nadat ze maandagmorgen haar zoon had achtergelaten, werd ze maandagmiddag gebeld om haar te waarschuwen voor het feit dat er een incident had plaatsgevonden. Toen ze terugkeerde naar de crèche was ze zo woedend toen ze Jesse’s gezicht zag dat ze een dagverzorgster sloeg.

De woordvoerder van de politie in Indianapolis, functionaris Aaron Hamer, zei dat rechercheurs de zaak onderzoeken, maar er is nog geen arrestatie verricht.

Ondertussen vertelde de eigenaar van het centrum, Haben Ghebermichael, naar verluidt aan de Associated Press dat een tweejarig meisje de zoon van Griffin had aangevallen en eindigde met bloed in haar handen. Ghebermichael zei: “De omvang van de verwondingen verbazen ons.”

Blijkbaar kwam een medewerker zo snel mogelijk tussen Jesse en de tweejarige in, maar op dat moment was de schade aan Jesse’s gezicht al voorbij. Ghebermichael zei dat haar bedrijf nog nooit eerder beschuldigingen van misbruik of mishandeling heeft ondervonden en dat ze volledig meewerkt met de politie en kinderbescherming.

Griffin gelooft niet dat de verwondingen van haar zoon zijn veroorzaakt door het kleine meisje. Ze zegt dat het kind “klein was en dat het er niet uitzag alsof ze het gewelddadige type was.”

Het dagcentrum heeft sindsdien een volledige verklaring over de kwestie vrijgegeven, die je hieronder kan lezen:

‘We zijn diep bedroefd over wat gisterenmiddag heeft plaats gevonden aan Jesse. Wij van Kiddiegarden zijn er trots op niet alleen families van hoge kwaliteit te bieden, maar ook een schone, veilige en gezonde omgeving te bieden voor al onze kinderen sinds we drie jaar geleden onze deuren openden. Kiddiegarden is nooit beschuldigd van misbruik of mishandeling van een van onze kinderen of ouders. Dit was echt een trieste, schokkende en ongelukkige gebeurtenis. We hebben nauw samengewerkt met wetshandhavingsinstanties, kinderbescherming en overheidsinstanties voor deze kwestie. We zijn volledig coöperatief en transparant naar wetshandhaving toe om hun onderzoek goed af te ronden. Wij wensen Jesse en zijn familie veel sterkte toe en bidden voor zijn welzijn. Omdat dit nog steeds een lopend onderzoek is, zijn wij niet vrij om verdere details bekend te maken. We hebben vertrouwen in de rechercheurs die het onderzoek afhandelen om ons een eindrapport van het incident te geven die we openbaar zullen maken. Op dat moment zullen we een nieuwe verklaring afleggen over deze kwestie. ‘

Bekijk de video van Tiffany Griffin over het incident hieronder:

Ik ben er zeker van dat je het ermee eens bent dat de verwondingen van Jesse buitengewoon schokkend zijn! Geen van de ouders zouden bang moeten zijn om hun kind achter te laten op een crèche.

Tiffany Griffin probeert haar boodschap te verspreiden, deel dit artikel om haar te helpen.

Bron: WJLA