1-jarig meisje met zeldzame ziekte gaat eindelijk naar huis na levensreddende transplantatie

Een 1-jarig meisje dat werd geboren met een zeer zeldzame hartaandoening is eindelijk thuis na het ontvangen van een levensreddende transplantatie.

“Wij zijn superblij om eindelijk ons meisje naar huis te brengen,” zei James Shane, vader van Rori Shane.

Rori Shane is thuis bij haar ouders nadat ze het grootste deel van haar leven in het ziekenhuis heeft doorgebracht.

Volgens artsen is Rori geboren met een complexe aangeboren hartaandoening. Ze werd uiteindelijk op een wachtlijst voor harttransplantaties geplaatst.

Eind vorig jaar zeiden de ouders van Rori, James en Jennifer Shane, dat haar gezondheid zo verslechterd was dat ze zich tot vreemden wendden voor hulp. Hun vriend Katie heeft een Facebook-pagina gemaakt met de naam ‘Hope For Rori‘.

Aurora “Rori” Shane was geboren met een hartafwijking en corrigerende operaties waren mislukt. Op dit moment was een transplantatie de enige optie om Rori’s leven te redden. Rori stond al meer dan 200 dagen op de transplantatielijst en de tijd dringde. Rori’s moeder, Jennifer Shane, vertelde dat Rori het grootste deel van haar leven in Norton Children’s Hospital heeft doorgebracht terwijl ze op een hart moest wachten.

Na het smeken om hulp, kwam de oproep uiteindelijk. Rori heeft een hart en hoop voor de toekomst.

“Ze werd succesvol getransplanteerd op 14 december,” zei Massey.

Vier maanden na de transplantatie gaan Rori en haar familie eindelijk naar huis.

Haar ouders zullen de Facebook-pagina houden om het bewustzijn over orgaandonatie te verspreiden.

“Het is een geschenk dat een tragedie kan veranderen in een nieuwe kans voor iemand anders, wat waarschijnlijk het grootste geschenk is dat iemand ooit zou kunnen schenken,” zei James Shane.

Bedankt aan al onze lezers die ons hebben vergezeld om te bidden voor een wonder.