Ze dopen hun zieke zoontje voordat hij van de beademing wordt gehaald. Maar dan gebeurt er een groot wonder!

De 3-jarige Dylan Askin werd op jonge leeftijd vastgesteld met een zeldzame vorm van longkanker. Vlak voordat hij met zijn behandeling begon stortte hij in op zijn school. De Britse jongen had een lange en moeilijke herstelperiode voor de boeg.

Dylan zeldzame vorm van longkanker, genaamd pulmonale langerhanscelhistiocytose, vormt cysten op zijn longen, waardoor ademen extreem moeilijk wordt. Vlak nadat hij begon met chemotherapie, zag zijn prognose er relatief goed uit. Maar na zijn instorting op school, stelden de doktoren vast dat zijn leven nog maar aan een zijden draadje hing. Zijn ouders waren er kapot van.

stekker

Terwijl hij op school zat stopten allebei zijn longen ermee. De doktoren moesten hem op dat moment zo snel mogelijk aan de beademing leggen op de intensive care. Alsof dat nog niet erg genoeg was voor het gezin, begonnen zijn organen het ook nog eens te begeven. Zijn lichaamstemperatuur steeg en daalde extreem snel. De artsen vertelde het hartverscheurende nieuws wat geen enkele ouder ooit wil horen.

Het was al wonderbaarlijk genoeg dat Dylan überhaupt nog in leven was. De doktoren zagen geen andere optie dan hem van de beademing af te halen. Maar toen gebeurde er iets wonderbaarlijks. Door het zuurstofgebrek leek het in de eerste instantie onmogelijk dat Dylan nog in leven zou zijn. Toch bewoog hij zijn benen nog. De artsen twijfelden geen moment en deden een aantal testen. Ze kwamen erachter dat zijn hersenen nog goed functioneerde. Toen werd de keuze gemaakt om de kleine Dylan weer aan de beademing te leggen. Zijn wonderbaarlijke herstelproces kon beginnen.

LEES OOK:  Bruid en bruidegom openen de receptie met een prachtige dans. Ze laten hiermee iedereen in de zaal sprakeloos achter!

Het was wonderbaarlijk genoeg dat Dylan nog in leven was. Toch is zijn toekomst nog onzeker. Momenteel ondergaat Dylan behandelingen voor de cysten op zijn longen. Zijn ouders zien erg op tegen de koude winterdagen. Dylan is namelijk extra vatbaar in deze tijd van het jaar.

Daarom wil ik aan iedereen vragen om dit verhaal te DELEN. Op deze manier willen wij Dylan een hart onder de riem steken. Wij wensen hem en zijn familie in ieder geval heel veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Wat vind jij? Reageer hieronder: