Een verpleegster had lak aan ALLE regels voor een zieke man. Wat hij vroeg? Tranen in mijn ogen..

James Wathern was een zieke man. Na jaren van vechten tegen een handvol met ziektes, werd hij naar het ziekenhuis gebracht. De doktoren en verpleegsters hadden er geen vertrouwen in dat hij ooit nog zou herstellen.

ziek1

Hij viel snel af, en zijn honger ging weg. De doktoren beseffen inmiddels dat hij in een diepe depressie begon te raken. Niet lang daarna kwamen ze erachter dat het kwam omdat hij zijn beste vriend Bubba lang niet had gezien.

Iedereen die hem verzorgde deden er alles aan om zijn lieve hondje naar binnen te krijgen voor een speciaal bezoek, dus dat deden ze. Wanneer ze Bubba op James zijn bed zetten, zie je hem vrijwel direct veranderen in zijn oude ik.. Prachtig!

Zijn laatste wens was in vervulling gebracht door een groep mensen die het beste wilden voor hun patient. Hoewel zijn beste vriend hem niet kon genezen, zorgde kleine Bubba ervoor dat James zijn depressie over ging.

Het filmpje laat zien dat honden altijd aan je zijde zullen blijven, maakt niet uit op welke manier. De helende kracht van deze viervoeters is echt, dat is al jaren bekend.

LEES OOK:  Je kan je oren niet geloven wanneer dit verlegen meisje begint te zingen!

Het verhaal van James en Bubba ging het hele web over. Het ziekenhuis heeft daarna ook haar regels aangepast op hun “geen huisdier” regel. Zijn verhaal heeft miljoenen mensen van over de hele wereld geïnspireerd door dit hartverwarmende filmpje.

Up date on James and Bubba. As you can see Bubba got to spend some time with his best friend and Daddy Jsmes. Both are so happy to see each other and both seem to be doing better! The power of love can go along way!!!!!! Thanks to everyone at Baptist Hospital for letting KWAS bring Bubba a leave him witb James for a while! The staff at Baptist has been so supportive for this reunion!

Posted by Knox-Whitley Animal Shelter on dinsdag 14 oktober 2014

DEEL dit prachtige filmpje als jij ook denkt dat dieren je ziel kunnen helen!

Wat vind jij? Reageer hieronder: