Zeehond springt in de boot om zich te verstoppen. Maar wat er achter hem aan komt gezwommen? BIZAR!

Toen een familie op een dag in hun boot walvissen aan het bekijken waren, zagen ze plotseling een zeehond die keihard richting de boot kwam zwemmen.

Het zeehondje zag de boot al van ver af, en zag zijn kans schoon om op het dek te springen. In de eerste instantie begreep de familie niet waarom de zeehond dit deed, maar na een paar seconden kwamen ze erachter waarom. Een enorme kudde met hongerige orka’s zat achter het zeehondje aan. Gelukkig pakte iemand net op tijd zijn camera om dit dramatische, toch bijzondere moment vast te leggen.

zeehond

Toch is het best opmerkelijke, omdat zeehonden over het algemeen behoorlijk mensenschuw zijn. Ik begrijp natuurlijk wel waarom het beestje zag dat het op de boot wel veiliger moest zijn. Het leek bijna alsof het beestje smekend naar de bemanning op de boot keek.

En geef hem eens ongelijk! Ik zou ook de eerste beste boot opzoeken als ik door 12 orka’s opgejaagd zou worden. Ondanks dat de zeehond drie keer uit paniek terug in het water viel, slaagde hij er toch in om aan boord te komen en te wachten totdat de orka’s het op zouden geven. Uiteindelijk na 30-45 minuten gaven ze het op. De familie schreef als bijschrift bij de video: “Het is de meest intense ervaring die ik ooit heb meegemaakt. Wat een geluk heeft deze zeehond gehad!”

LEES OOK:  Hij stelt zijn Kaketoe die ene vraag. Zijn reactie daarop? Ik kan NIET stoppen met lachen!

Vind jij deze video ook zo bijzonder? DEEL deze dan met al je vrienden en familie op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: