Ze maakt prachtige kunstwerkjes van henna met een hele bijzondere boodschap

Sarah Walters is een kunstenares die haar stiefvader heeft verloren aan kanker.

Ze besluit daarom haar talent in te zetten om anderen die met deze vreselijke ziekte worstelen te helpen. Met haar Parahenna helpt ze kanker patiënten om zich weer mooi te voelen. Door de chemokuren verliezen deze patiënten hun haar. Met henna versierd Sarah hen met prachtige kronen waardoor ze zich hopelijk iets minder ziek en weer mooi voelen.

henna-1

Sarah bezoekt de patiënten in het ziekenhuis. Een henna kroon kost haar ongeveer een uur. Tijdens deze sessies raakt ze in gesprek met de patiënten en komt ze de mooiste verhalen tegen. Omdat ze zelf haar stiefvader heeft verloren aan kanker vindt ze makkelijk een verbinding met de patiënten.

De kunstwerkjes die Sarah maakt zijn werkelijk prachtig! Haar eerste henna kroon maakte ze voor een vriendin van haar moeder in 2011. Inmiddels heeft ze al honderden kankerpatiënten gelukkig gemaakt met een henna kunstwerk. Sarah vindt dat iedere vrouw zich mooi mag voelen, ook wanneer ze geen haar heeft.

Check de prachtige henna kronen van Sarah hieronder. Welk kunstwerkje is jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments.

LEES OOK:  Haar familie nodigde haar uit op haar eigen begrafenis, wat ze te zeggen hadden? Houd je tissues bij de hand!

henna-2

henna-3

henna-4

henna-5

henna-6

henna-7

henna-8

henna-9

Wat vind jij? Reageer hieronder: