Ze laat een enorme zwarte wolf aan haar gezicht likken. Wanneer zijn vrienden langslopen? Fantastisch!

Wolven zijn naar mijn mening een van de meest mysterieuze dieren die er te vinden zijn. Aan de ene kant blijven het roofdieren die natuurlijk levensgevaarlijk zijn. Aan de andere kant stammen ze toch af van de hond, de bij mensen het meest geliefde huisdier.

wolfen

Er is ooit een verhaal bij ons verschenen van wolven die veteranen helpen bij hun herstel, bijvoorbeeld bij een trauma.

Een vrouw heeft een plek gecreëerd waar wolven terecht kunnen. Het Wolf Creek Habitat Sanctuary in Brookville is het huis van talloze wolven, die allemaal verzorgd worden door Kathy Baudendistel, haar man Terry en een aantal vrijwilligers. Kathy verzorgd niet alleen deze dieren, ze is als een moeder voor hen.

Kathy behandeld de dieren met liefde en respect. Ze zijn volledig comfortabel in haar bijzijn, en natuurlijk andersom ook. Het vergt meer dan alleen stalen zenuwen om deze roofdieren je te laten likken en kusjes laat geven!

Kathy en degene die voor haar werken vertellen dat wolven niet de dieren zijn waar mensen vaak over praten, gevaarlijke roofdieren. Ze vertellen dat het van nature liefdevolle beesten zijn. Na het zien van dit filmpje, twijfel ik daar niet meer aan!

LEES OOK:  Niemand geloofde dat zijn hond dit iedere avond deed. Totdat hij de camera aanzette. ZO lief!!

Zou jij deze opvang ook wel een keer willen bezoeken? DEEL dit bericht dan met al je vrienden en familie op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: