Op DEZE manier maak je je schoenen waterdicht. Hierdoor zal je nooit meer koude en natte voeten hebben tijdens de winterdagen!

In het regenachtige Nederland, waar het vaker regent dan dat de zon schijnt is het natuurlijk ontzettend handig als je favoriete schoenen waterdicht zijn.

Helaas is dit niet altijd het geval en als ze dat wel zijn dan is dat vaak voor korte duur. Gelukkig hebben we hier een super makkelijke manier voor je gevonden om je favoriete sneakers of andere schonen waterdicht te maken. Dat ene paar schoenen dat je koste wat het kost wilt hebben, kosten natuurlijk wel wat. Als je wil voorkomen dat je binnen de kortste keren weer in de winkel staat voor een nieuw paar, moet je je schoenen goed behandelen en onderhouden.

schermafbeelding-2016-11-02-om-10-16-03

Het materiaal waaruit schoenen bestaan, krijgt het namelijk zwaar te verduren als het wordt blootgesteld aan regen, vuil, stof, zonnestralen, uitlaatgassen, etc. Het is belangrijk om de juiste producten te gebruiken, want anders gaan je schoenen niet lang mee.

Onze vrienden van Handig hebben weer een geniale tip voor ons bedacht waardoor je binnen een handomdraai nooit meer last zal hebben van koude en natte voeten tijdens de winterdagen.

Abonneer je op het Youtube kanaal van Handig:

Tip: Zijn je schoenen toch nat geworden? Laat ze dan drogen, maar nooit in de buurt van een warmtebron (zoals een radiator of kachel). Je kunt er wel krantenpapier insteken, zodat het vocht wordt opgezogen.

LEES OOK:  Bella is pas 4 jaar oud en spreekt nu al 7 talen! Wat een talenwonder!

Wat vind jij? Reageer hieronder: