Vrouw ziet een vreemde “slinger” in de boom en schrikt zich kapot wanneer ze ziet wat het is..

Cheryl kon haar ogen niet geloven toen ze nog eens goed naar haar versierde kerstboom keek.

De Australische uit Melbourne kreeg een onaangename verrassing toen ze op een ochtend beneden kwam en haar woonkamer inliep. Toen ze naar de kerstboom keek zag ze een gouden slinger die ze nog niet eerder had gezien. Hadden haar kinderen deze erin gehangen? Toen ze dichterbij kwam zag ze dat het helemaal geen gouden slinger was. Ze schrikt zich kapot maar weet ook direct wat ze moet doen en pakt direct haar telefoon.

kerstboom-kerstversiering

Er blijkt een gigantische giftige tijgerslang in haar kerstboom te zijn gekropen. Australiërs kijken niet gek op van een slang en daarom wist Cheryl ook gelijk wat ze moest doen. Ze maakt een foto van de slang en belt slangenvanger Berry Goldman. Binnen 20 minuten heeft de slang gevangen en kan Cheryl weer veilig haar huiskamer in.

kerstboom-post-facebook

Berry heeft de slang weer in de natuur vrijgelaten. Hopelijk blijft het dier uit te buurt van andere kerstbomen. De Australische tijgerslang is in de meeste staten een beschermde diersoort. Het is niet de eerste eer dat een tijgerslang opduikt op en vreemde plek. Berry heeft ze eerder al eens aangetroffen in een schoen, wasmachine, hondenkennel, kastenbak, toiletpot, boekenkas en verschillende keukenkastjes.

LEES OOK:  Iedere week staat de kleine Lance op de stoep te wachten op zijn beste vriend

Wat vind jij? Reageer hieronder: