Twee verpleegkundigen veranderen een saaie dag in het ziekenhuis in iets GEWELDIGS. Wat ze deden? In tranen!

Het is hartverscheurend om te zien dat iemand tijd moet doorbrengen in het ziekenhuis.

Het maakt niet uit hoe oud ze zijn, het idee dat iemand verplicht is om de hele dag in bed door te brengen breekt mijn hart. Het moet vreselijk voor diegene zijn wat er op dat moment gebeurt.

Maar als ik hoor dat een klein kind in die positie is? Ik denk dat er niets is wat ik minder graag hoor dan dat.. Kinderen moeten buiten spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Ze moeten de wereld ontdekken en nieuwe dingen leren, niet in een klein ziekenhuisbed wachten op uitslagen en tests.

Maar helaas is het gewoonweg niet voor iedereen. Dingen zijn zoals ze zijn, dus moeten we er het beste van maken. En gelukkig zijn er een hele hoop mensen die bereidt zijn om de dag van deze kinderen een stukje aangenamer maken tussen de behandelingen en chemokuren door.

Zoals bij het meisje in de onderstaande video, die in gevecht is met de verschrikkelijke ziekte kanker. De verpleegkundigen doen er alles aan om haar tijd in het ziekenhuis een stukje aangenamer te maken. Maar wanneer de zusters haar kamer in komen lopen en haar favoriete nummer plotseling wordt afgespeeld, begint ze spontaan te dansen! Prachtig om te zien hoe er een glimlach op het gezicht van dit meisje getoverd wordt.

De zusters besluiten mee te dansen met hun favoriete patient. Gelukkig zijn er nog genoeg goede mensen op deze wereld!