Ze spendeerden 2 maanden om de verdwaalde hond terug te lokken. Maar toen ze een klein meisje een poging lieten wagen gebeurde er iets magisch!

Iedere eigenaar van een hond weet, dat ondanks dat het liefdevolle en vriendelijke dieren zijn, ze makkelijk kunnen opmerken wanneer je wel of niet iemand kan vertrouwen. Een soort zesde zintuig zou je het kunnen noemen.

Dit geldt natuurlijk ook voor Daisy, een ontsnapte hond die na twee dagen al wegliep van haar nieuwe baasje. Hoewel genoeg mensen de hond hadden gespot, was het nog niemand gelukt om haar terug te lokken. Maar toen alles leek te mislukken was er nog een laatste plan die ze konden gebruiken. Ze besloten een 6-jarig meisje naar Daisy te sturen om de hond op deze manier te kalmeren.

verdwaald

Je ziet in de onderstaande video hoe het kleine meisje Daisy benaderd. Op het eerste gezicht lijkt Daisy te twijfelen, maar zodra het meisje op haar buik ging liggen leek het te lukken. Haar geheim? Gewoon met haar spelen en wat liefde tonen! Toen realiseerde iedereen zich dat het enige wat Daisy nodig had, een zachte hand van een kind was.

Bekijk het bijzondere moment in de onderstaande video!

Wat vind jij? Reageer hieronder: