Jongen krijgt zijn verdiende loon wanneer hij handtastelijk is bij de serveerster..

Veel vrouwen zijn het al gewend. Loop je over straat en wordt je nageroepen. Wanneer je dan niet reageert of niet reageert zoals de jongens of mannen graag zien dan wordt je ‘hoer’ of ‘slet’ genoemd. Helaas blijft het niet bij alleen roepen. Vooral met avonden in de club zijn mannen gretig en pakken ze soms ‘zomaar’ een bil of borst vast.
Kan absoluut niet, maar er wordt weinig aan gedaan. Veel vrouwen weten ook vaak niet goed te reageren. Negeren is dan ook de keuze van veel vrouwen, maar daar denkt deze serveerster in het filmpje hieronder anders over.

Ze is aan het werk terwijl zij wordt bekeken door twee jongens. Een van deze jongens probeert de serveerster te zoenen op het moment dat zij het menu uit wilt delen aan de jongens. De jongen geeft niet op en grijpt haar daarna in haar bil. Het meisje is er dan helemaal klaar mee en geeft de jongen zijn verdiende loon!

Het is belangrijk om dit soort filmpjes over het internet te verspreiden en te laten zien dat het NIET normaal is om vrouwen ‘zomaar’ te betasten!