Agent houdt dit meisje aan en geeft haar 2 boetes. Maar als ze er beter naar kijkt? Hartverwarmend!

Wat leek te beginnen in een verschrikkelijk begin van de dag, eindigde in iets wat dit meisje NOOIT in haar leven zal vergeten.

verrassing

Audra Daniloff was op een morgen naar school aan het rijden, wanneer plotseling een politieagent haar staande houdt met het stop teken. Audra is overduidelijk flink geschrokken.

De camera van de agent legt alles vast. Hij loopt terug naar zijn auto met het rijbewijs van Audra, en komt vervolgens terug met 2 ‘boetes’ in zijn hand. De arme meid is overduidelijk doodsbang.

Maar… Het zijn echter geen normale boetes, integendeel. Audra’s reactie verandert in een oogwenk van bang naar dolgelukkig! Het zijn namelijk geen verkeersovertredingen, maar 1 vliegticket naar New York, en de andere voor een ticket van haar favoriete band!

Maar wie zit hier dan achter? Juist, haar vader!

Maar haar vader deed dit niet om haar eens goed te laten schrikken. Audra kampt al een lange tijd met een zeldzame auto-immuunziekte genaamd: hemophagocytic lymfohistiocytose, en wilde haar een onvergetelijke verrassing bezorgen die ze nooit zal vergeten. Hij nam contact op met de plaatselijke sheriff om dit waar te kunnen maken.

LEES OOK:  Jaarlijkse tranentrekker voor kerst. Wie houdt het droog bij dit filmpje? In 1 woord: PRACHTIG! (Video)

Op dit moment gaat het al stukken beter met Audra, en zelfs na ruim een jaar, is ze de verrassing van haar vader niet vergeten. Ik geef haar geen ongelijk.

DEEL dit bericht met al je vrienden!

Wat vind jij? Reageer hieronder: