14 jaar lang filmt hij zijn zoon, van baby tot tiener in een paar minuten!

Ik heb veel dingen voorbij zien komen. Bijvoorbeeld een fotoserie van de zwangerschap, de liefdevolle vriendschap tussen twee totaal verschillende dieren.

Maar het volgende filmpje is wel erg bijzonder. En ook nog eens uit eigen land! Je vraagt je vast af wat het nou precies is. Dat ga ik je zo laten zien.

baby-zoon-film-fotoalbum

Elke week voor 14 jaar lang heeft de Nederlandse artiest Frans Hofmeester gewerkt aan een ongelooflijk familie project met zijn zoon, Vince. Letterlijk sinds de dag dat ze geboren is, heeft Frans een clip gemaakt waarin Vince ongeveer 15 seconden tegen de camera aanpraat. Het is niet de eerste keer dat Hofmeester een dergelijk portret maakt. Zijn 16 jarige dochter Lotte is te bewonderen in een soortgelijke video.

In november werd Vince veertien jaar: hét moment voor Hofmeester om alle beelden naast elkaar te zetten. Het eindresultaat moet je zeker even zien.

Vaders moeders, knuffel en kus je kinderen, ze groeien zo snel op! Misschien is dit nooit portret een idee voor toekomstige ouders?

Wat vind jij? Reageer hieronder: