Deze vader gaat met zijn twee kinderen hun puppy ophalen. Maar let goed op wie daar links aan komt lopen.. Prachtig!

Een huisdier verliezen is heel moeilijk. Iedereen die een huisdier heeft gehad, weet dat ze gewoon als familie gezien worden. Wanneer je huisdier er niet meer is, merk je pas dat je echt iets mist.

Het verliezen van een hond is misschien wel het moeilijkste, dit komt namelijk door de band. De viervoeters zijn heel loyaal en ze delen veel liefde met je. Kortom, ze hebben de kracht om je leven gelukkiger te maken.

De familie Goldstone had ooit een boxer pup, echter liep deze op een dag weg via de achtertuin. Jarenlang heeft de familie hun Boozer gemist. Echter ging 9 jaar later ineens de telefoon en er was een boxer gevonden, het zal toch niet?

De familie snapte er niks van, zou het dan echt Boozer zijn? Echter konden ze het niet geloven omdat het al 9 jaar geleden was dat hun hond was weggelopen.

De familie besloot om de 1000 kilometer af te leggen, puur uit de hoop op een goed resultaat. Namelijk dat ze Boozer weer terug zouden vinden.

Eenmaal aangekomen bij het opvangcentrum schrikt het gezin. Het is hem echt, de puppy die 9 jaar geleden weg is gelopen is geheel veranderd. Zou de puppy het gezin nog herkennen? Kijk maar eens.

LEES OOK:  15 beroemdheden met een dubbelganger in het dierenrijk. Dit is gewoon BIZAR!

Vind je dit ook geweldig? Vergeet het dan niet te delen met al je vrienden en familie!

Wat vind jij? Reageer hieronder: