Alleenstaande vader kon het haar van zijn dochter niet knippen. Dus deed hij DIT. Geniaal!

Greg Wickherst is een alleenstaande vader met een dochter genaamd Izzy. Een van zijn taken als alleenstaande ouder is dat hij iedere ochtend het haar van zijn dochter moet doen. Er was alleen een probleem; hij had geen idee hoe.

Dit is hoe Greg het ongeveer een jaar geleden deed. Tuurlijk hoopte hij dat het haar er beter uit zou zien na zijn knipbeurt. Dat was echter niet het geval. Hij besloot om kapper te worden van zijn eigen kind, een ‘kids kapper’, speciaal voor zijn dochter.

spelen1

Hij realiseerde zich dat hij twee keuzes had. Of hij knipte het haar van Izzy korter, of hij moest gaan leren hoe hij zijn dochter een goede knipbeurt moest geven. Hij besloot de tweede optie te kiezen en nam lessen als kapper op de school waar hij werkte.

spelen2

Hij besloot lessen te gaan nemen als kapper. Na een paar dagen van keihard ploeteren kreeg hij het onder de knie, en dit is het resultaat:

spelen3

Greg begon zelfs te experimenteren!

spelen4

Met de dag werd hij beter.

spelen5

spelen6

Het begon als een klein project voor zijn dochter, maar hij leerde ook dat het best leuk kon zijn.

spelen7

Een verhaal dat zo inspirerend is dat zelfs andere vaders Greg om advies vragen.

spelen8

spelen9

Greg heeft binnen de kortste keren veel volgers gekregen die hem op de voet volgen. Binnenkort begint Greg zelfs een eigen video blog, waarin hij tips geeft. Een online kapsalon!

LEES OOK:  De jury noemde dit: "Het beste optreden ooit." Bij 1:25 kreeg ik overal kippenvel.. Prachtig!

Ben jij ook zo geïnspireerd geraakt door zijn verhaal? Vergeet dit verhaal dan zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: