Deze vrouw begint in haar legging te knippen. Maar kijk eens wat er gebeurd als ze het uitvouwt.. ZO handig!!

Er is een grote kans dat ieder van jullie wel ergens een oude legging heeft liggen die niet meer gedragen word. De stijl is misschien wat gedateerd, of je bent de legging fase al voorbij. Ieder zijn eigen reden daarvoor. De mensen van het kanaal Handimania hebben een manier gevonden om oude leggings om te toveren naar een prachtige top! Het leukste van alles is nog dat het super makkelijk is om te doen. Jong of oud, het past werkelijk bij iedereen! Het is leuk, handig, je recyclet, en het is perfect om de warme dagen door te komen! Niks te verliezen dus.

legging1

Het enige wat je nodig hebt is een schaar en een oude legging. In de onderstaande video word stap voor stap uitgelegd hoe je deze creatie kan maken. Een ander leuk voordeel van zo’n zogeheten “legging shirt” is dat er ruime keuze is uit verschillende ontwerpen. Ook nog eens eens een goed excuus om te gaan shoppen, leggings zijn namelijk vaak erg goedkoop.
Bekijk in de onderstaande video hoe je zo’n leuke legging top maakt. Ooit eerder van deze techniek gehoord? Of weet je misschien een leuke transformatie met een ander kledingstuk? Bonuspunten als je er alleen een schaar voor nodig hebt.

LEES OOK:  13 dingen die vrouwen van hun man willen, herken jij jezelf hierin?

Laat weten in de reacties wat je er van vind, en gooi ideeën er gewoon bij! Zo kunnen we elkaar een handje helpen.

Wat vind jij? Reageer hieronder: