Jouw sterrenbeeld zorgt er automatisch voor dat DEZE type mannen aangetrokken worden

Iedereen vraagt het zich wel eens af wie het beste bij hem/haar’s persoonlijkheid past. Welke factoren hebben hier mee te maken? Is het pure aantrekkingskracht of komt er meer bij kijken? De collega’s van Giftavenue zochten het voor je uit!

RAM
horoscoop, sterrenbeeld
Je bent behoorlijk eigenwijs, veerkrachtig en avontuurlijk. Je houdt er van op erop uit te gaan en dingen te verkennen. Je bent impulsief en wilt altijd op het randje leven, dat is gewoon jouw persoonlijkheid! En vanwege die persoonlijkheidskenmerken is een Ram altijd op zoek naar een man die sterk en zelfverzekerd is. Je houdt niet van verlegen mannen, de muurbloempjes, degene die de hele avond op de bank voor de tv zitten. Jij wilt een man die een ruimte binnenloopt en domineert, de man die elk feestje start!

STIER
Een Stier vrouw is een felle dame! Je bent altijd op zoek naar iemand die in staat is om jouw honger voor liefde en genegenheid kan stillen. Sommige mensen noemen jou hebzuchtig, maar de waarheid is dat je ook in staat bent om veel te geven. Jij hebt juist heel veel liefde te geven maar je wilt het gewoon ook gelijkwaardig terugkrijgen. Je zoekt een man die geduldig is met jou, vooral als je weer eens agressief jouw verlangens aan het najagen bent.

TWEELINGEN
horoscoop;sterrenbeeld
Een vrouwelijke Tweeling is gezellig en sympathiek. Jij staat erom bekend om altijd de aardige van de groep te zijn, en mensen genieten van jouw gezelschap. En dus is jouw smaak in mannen vrij eenvoudig. Je houdt niet van een te ingewikkelde man en hij mag ook vooral niet saai zijn. Je zoekt een man die charmant is en een goed gesprek kan voeren. Jij wilt gewoon iemand die net zo gemakkelijk is in de omgang als jij.

KREEFT
Kreeft dames zijn altijd op zoek naar een gevoelige man die goed in contact staat met zijn gevoelens en emoties. Je zoekt de man die in staat is om altijd te weten wat jij denkt en voelt. Op dit punt is een empathische man alles wat je zou willen. Zorg ervoor dat hij weet hoe je een Kreeft lief moet hebben!

KLIK HIER OM VERDER TE LEZEN (op giftavenue)