Met deze truc vind je altijd de laagste prijs op AliExpress

Op AliExpress zijn producten vaak zo goedkoop dat het te mooi lijkt om waar te zijn. De kwaliteit verrast je in de meeste gevallen ook. In dit artikel laten we je kennis maken met de magie van China en geven we je tips hoe jij de beste deals kunt sluiten op AliExpress. Het lijkt soms namelijk net een doolhof wanneer je iets probeert te zoeken op deze site.

Altijd de beste prijs op AliExpress

Hoewel alles zo goedkoop lijkt, kun je toch nog bedrogen worden op het platform. Bijna ieder product is continu afgeprijsd, waardoor je denkt dat je de beste deal hebt gemaakt. Dit is echter niet zo. De prijzen veranderen continu, waardoor de kans groot is dat je eigenlijk teveel hebt betaald. Het scheelt soms amper, maar soms kan het je ook tientallen euro’s schelen!

De meeste producten op de Chinese website worden door talloze verkopers aangeboden. Deze verkopers hebben allemaal hun eigen prijzen, acties en aanbiedingen. Hoe zorg je ervoor dat je dan toch de beste prijs krijgt? Er bestaat gelukkig een simpele tool die je kan helpen om de beste prijs te vinden. Maak kennis met AliPrice.

AliPrice is een website die voor jou de prijzen op AliExpress in de gaten houdt. Je kunt daarnaast ook een extensie installeren. Op deze manier krijg je op je laptop of computer direct de beste prijzen te zien. Het is allemaal erg simpel. Zoek op AliExpress naar het product dat je wilt kopen. Plak vervolgens de URL in AliPrice en druk op de zoekknop. Het is overigens ook mogelijk om te zoeken met een foto.

ALiPrice: prijsgeschiedenis en verkopers

Na het zoeken krijg je de prijsgeschiedenis van je product te zien. Het wordt dan ook opeens duidelijk hoe duur het product de afgelopen maanden is geweest. Het kan namelijk net zo zijn dat je hebbeding net een stukje prijziger is geworden, waardoor je er eigenlijk teveel voor hebt betaald.

Daarnaast heeft de website een tabje genaamd ‘Same Product’. Door hierop te klikken, krijg je een overzicht met daarin alle verkopers die je product aanbieden, gesorteerd op prijs. Op deze manier vind je altijd de beste deal, of kun je bijvoorbeeld verkopers vinden die wel gratis je product verschepen. Het kost slechts een paar seconden om te kijken en kan je zo een hoop geld schelen.

Er blijft vervolens een tabblad over genaamd ‘Reviews’. Dit is een pagina waar je overzichtelijk alle foto’s en reviews van het product te zien krijgt. Dit kan natuurlijk ook op AliExpress zelf, maar op AliPrice is alles net een stukje overzichtelijker. Ideaal dus.

De website maakt ook reclame voor bepaalde verkopers, maar je kunt dit het beste negeren.

Na al deze voordelen is AliPrice dus een onmisbare tool voor iedere AliExpress-shopper. Ben jij nog op zoek naar hebbedingetjes? Begin snel met shoppen en laat ons weten of het gelukt is goede deals te sluiten!