Deze mevrouw laat zich dagelijks door haar vriend met behulp van een trechter voeren, zodat ze de dikste ter wereld kan worden

Deze vrouw is een zwaarlijvig model, ze wil de dikste ter wereld worden. Ze krijgt zelfs geld van mannen om nog eens 130 kg aan te komen. Monica Riley (27) weegt op dit moment 320 kg en ze wenst compleet ‘immobiel’ te worden. Ze wil graag zelf 450 kg wegen. Sid Riley, haar vriend, kookt vrijwel de hele dag voor haar en ze geeft haar dagelijks minstens 8000 calorieën. Dit voedsel wordt haar via een trechter gevoederd.

“Het plan is om 450 kg te wegen en compleet immobiel te worden.” Aldus Monica. Het koppel zie het als een seksuele fantasie. Haar vriend moet haar nu al helpen om uit bed te komen. “We worden er beiden heel erg opgewonden van.”

Monica hoopt op haar 32e genoeg vet te hebben om zich niet meer te kunnen bewegen. Ze snapt wel dat haar moeder bezorgd is, maar dit is nou eenmaal waar ze gelukkig van wordt. “Ik maak me ook geen zorgen over dat ik straks niks meer kan, aangezien Sid altijd voor me zal blijven zorgen,” zegt ze. Online heeft Monica ruim 20.000 fans en ze zegt dat die het geweldig vinden wanneer ze gevoederd wordt door een trechter.

LEES OOK:  Hij kreeg een zuigzoen van zijn vriendin, maar uren later gebeurde er iets verschrikkelijks...

Vergeet deze opmerkelijke dame niet te DELEN met je vrienden en familie op Facebook.

Wat vind jij? Reageer hieronder: