Een 2-jarig meisje volgt haar moeder het podium op. Maar blijf nu goed op haar voeten letten.. Geweldig!

Eén grootste giften die een moeder haar kinderen kan geven is de vrijheid om gepassioneerd te zijn over iets, en datgene te doen waar ze het meeste plezier aan kunnen beleven.

Als dat hetgeen is waar jullie allebei gepassioneerd over zijn, is dat nog beter. Moeders en dochters zullen altijd een bijzondere band met elkaar hebben. De band wordt natuurlijk nog sterker als ze dezelfde hobby’s en passies delen. Wat dit ook mag zijn, de band die ontstaat door de uren die je samen doorbrengt zal de relatie ontzettend goed doen.

dansen

Neem bijvoorbeeld de moeder en dochter uit de volgende video. Hun stemmen klinken perfect in harmonie. Je kan vrijwel onmiddellijk de sterke connectie tussen de twee zien. Dit is een moeder met haar dochter, die precies weten hoe ze een geweldige tijd met elkaar moeten beleven. Zelfs als dat dansen voor een volle zaal met mensen betekent!

Maar voor Bree Hafen betekent dansen meer dan alleen een hobby. Het is iets waar ze ontzettend gepassioneerd over is. En ondanks dat haar dochter slechts 2 jaar oud is, wordt het al snel duidelijk dat haar dochter dezelfde passie als haar moeder deelt.

LEES OOK:  Deze jongen zingt op een bijzondere manier ‘Hello’ van Adele, het is totaal niet wat je zou verwachten

Toen Bree auditie ging doen voor “So You Think You Can Dance” bracht ze haar kinderen mee voor steun. Echter, ze had NOOIT verwacht dat de kleine Stella ook een kans zou krijgen om haar danskunsten te laten zien aan de juryleden.

Wat vind jij? Reageer hieronder: