Londense kat weigert de supermarkt te verlaten ondanks alles. Hilarisch!

Waarschijnlijk heb je nog nooit gehoord van de kat Olly Oliver. Plaatselijke winkelaars uit Brockley, Londen, kennen hem maar al te goed! Afgelopen november kwam Olly de plaatselijke supermarkt binnengelopen, en sindsdien komen ze niet meer van hem af! De beveiliging probeert hem al vanaf het begin weg te houden uit de winkel, maar Olly blijft maar terugkomen. Zo langzamerhand is Olly een echte beroemdheid geworden in de winkel.

kat

Niet alleen is het onmogelijk om hem te verbannen uit de winkel, hij staat er ook om bekend winkelende klanten aan te staren, waarin hij hun in stilte beoordeeld op wat ze kopen (oké, dat gaat misschien wat ver, maar kijk eens naar de foto hoe hij je aan loopt te staren!)

kat1

Hij houdt ervan om op hoogte te blijven toekijken hoe de klanten door ‘zijn’ winkel lopen. Zo nu en dan komt hij naar iemand toe omdat hij geaaid wilt worden, maar veel meer dan dat zit er ook niet in.

kat2

Volgens de winkeleigenaar woont de kat vlakbij de supermarkt, waar zijn eigenaren hem vaak overag naar buiten laten. Om de een of andere reden blijft hij maar terugkomen naar de winkel, als een soort obsessie.

LEES OOK:  Ze trouwt met een 70-jarige voor zijn geld. Tijdens de huwelijksnacht krijgt ze echter meer dan ze verwacht..

kat3

Wat vind jij? Reageer hieronder: