Panda is helemaal verliefd op zijn rubberen bal, en weigert deze af te geven op de meest schattige manier!

Als kleine jongen was er één stuk speelgoed waar ik gewoon niet zonder mee kon – mijn knuffeldier! Het maakte niet uit wat voor speelgoed mijn ouders mij aanboden, als ik maar mijn knuffel bij me had.

Maar dat geldt niet alleen voor mensen. Dieren kunnen namelijk ook veel waarde hechten aan speelgoed, tenminste, als ik de onderstaande video mag geloven. Je ziet hierin een panda genaamd Xiao Liwu die al sinds 2002 in de dierentuin van San Diego woont. Ondanks dat dit natuurlijk een wild dier blijft, heeft Xiao ontzettend veel waarde gehecht aan één bepaald item.

panda

In deze video is Xiao nog maar een kleine panda van een paar maanden oud. Zijn verzorgers wilden al een tijdje de kleine panda ontdoen van zijn speelgoedbal. Maar dit was een moeilijkere klus dan ze dachten. Deze speelse panda weigert en zet alles op alles om zijn speelgoedbal bij zich te houden.

Bekijk deze super schattige video hieronder, en vergeet deze zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: