Ze laat een vinger zien aan haar baby. Hoe hij daarop reageert? GEWELDIG!

Sommige dingen zorgen ervoor dat kinderen ongecontroleerd beginnen te lachen. Dat is precies het geval bij de baby in het volgende filmpje, wanneer de hond wel iets heel grappigs doet!

Wanneer de moeder bubbels begint te blazen in de richting van de hond, komt haar zoontje gewoon niet meer bij van het lachen! Prachtig om te zien hoe veel plezier een kleintje kan hebben met zo weinig. Geweldig!

Schermafbeelding 2016-02-12 om 12.42.45

De combinatie honden en baby’s tovert gegarandeerd een glimlach op je gezicht. Het lijkt wel alsof honden van nature naar kleinere kinderen toe trekken, waarschijnlijk om hun nieuwsgierigheid. We kunnen er niet meer omheen. Het leukste speelgoed voor baby’s is gewoon een hond! Er zou een speciale pagina moeten komen waarop allemaal filmpjes te zien zijn hoe baby’s de tijd van hun leven hebben met hun huisdieren.

Kan jij wel een opsteker gebruiken vandaag? Dan raad ik zeker aan om een kijkje te nemen naar het volgende filmpje. De interactie tussen deze hond en het kleine mannetje is fantastisch! Geen wonder dat dit filmpje al over de 10 miljoen keer bekeken is..

LEES OOK:  Deze twee Franse jongens hebben alleen een handdoek, je zou nooit denken dat ze zo hilarisch zouden zijn!

Vond jij dit filmpje ook zo leuk? Vergeet het dan zeker niet te DELEN met al je familie en vrienden op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: