Verwijder makkelijk en snel vlekken van jouw mooie suede schoenen. Makkelijker kan gewoon niet!

Het is die ene speciale dag, en je besluit speciaal je mooie suede schoenen aan te trekken. Maar dan begint het te regenen, iedereen stond op je tenen en bovendien gooide iemand er ook nog eens koffie overheen! Het liefste trek je ze meteen uit en loopt naar huis voor andere schoenen. Ooit wel eens meegemaakt?

Om ze schoon te maken kun je het beste de schoenen met een suède reiniger inspuiten. Echter, deze manier is vaak ontzettend prijzig. En wij Nederlanders houden er natuurlijk van om zoveel mogelijk geld te besparen.

suede

Maak de schoenen niet schoon met water en zeep, want dan maak je het namelijk alleen maar erger! Je kunt wel proberen om met het stoom van een strijkijzer het vuil weg te halen, maar deze manier is dan weer riskant.

In bijna elke schoenenwinkel verkopen ze een suède bescherming spray. Spuit je schoenen hiermee in zodra je ze gekocht hebt. Maar waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan? Onze vrienden van Handig vertellen ons in deze video hoe je je mooie suede schoenen kan vrijmaken van vieze plekjes.

Kijk maar eens mee, en vergeet deze video zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!