Een 14-jarige veranderde van de 1 op de andere dag in een held, wanneer een slachtoffer van seksuele intimidatie plotseling op zijn deur bonst. James Persyn was aan het oppassen op zijn twee jongere zusjes op een koude winteravond. Uit het niets hoorden de kinderen een luidt gebons op de deur waarna ze een vrouw horen schreeuwen, “Laat me binnen! Laat me binnen!” James opende de deur, wanneer hij een doodsbang meisje de keuken in zag rennen. Ze vertelde hem dat een gewapende man haar ontvoerd had en haar probeerde te vermoorden.

vreemde1

Zonder te twijfelen kwam James in actie. Hij leidde iedereen naar de badkamer. Ondanks zijn eigen angst, nam hij volledige controle over de situatie, en vertelde zijn zusjes en de vrouw om zich te verbergen. Vervolgens liet hij zijn zusje het alarmnummer bellen terwijl hij een mes pakte om zich eventueel te verdedigen. James belde zijn vader, die onmiddellijk zich naar huis haastte.

Enkele minuten later hoorde ze nog meer gebons op de deur. Deze keer was het de aanvaller, die blijkbaar had gezien dat het meisje naar binnen was gerend.

Kijk het filmpje om erachter te komen wat er daarna gebeurde. En waarom de hele buurt onder de indruk was van James zijn actie.

DEEL deze heldhaftige actie met al je Facebook vrienden!

Wat vind jij? Reageer hieronder: