Ze ziet een aangestrande dolfijn op het strand liggen. Wat ze vervolgens besluit te doen? Waanzinnig!

Als zeedieren zich in problemen bevinden zijn daar niet altijd mensen om hen te helpen. In veel gevallen als vissen of andere dieren uit de zee worden gered door mensen gebeurd dit meestal door puur toeval. Met da gezegd te hebben kom ik terug op het verhaal waar de volgende video over gaat.

Robert en Elsie Lane spendeerde diezelfde middag met een prachtige tocht langs de oceaan, tot ze plotseling een aangespoelde dolfijn op het strand zagen liggen. Nu is het niet zo dat je voor een dolfijn even een telefoonnummer belt die het dier komt redden. Dolfijnen kunnen tenslotte niet al te lange tijd op het droge blijven. Ze moesten snel in actie komen.

dolfijn

In de eerste instantie dacht het koppel dat de dolfijn al was overleden, maar toen Elsie de staartvin van het dier nog zag bewegen aarzelde ze geen moment en haastte zich naar het dier. Ondertussen besloot Robert het hele gebeuren vast te leggen.

Ze pakt de dolfijn bij zijn staart en begint de zee in te lopen. Het zoogdier mag dan wel doodsbang zijn, Elsie is kalm in het kwadraat. Het enige wat ze wilde was de dolfijn veilig de oceaan in helpen.

LEES OOK:  Hij sluit zichzelf op in een kooi met een pitbull. Kijk eens wat er gebeurt als ze beginnen te eten.. Geweldig!

Bekijk hieronder deze fantastische reddingsactie!

Wat vind jij? Reageer hieronder: