Ze loopt op straat en filmt stiekem alles wat mannen tegen haar roepen. Haar reactie is geweldig!

De meeste vrouwen zullen dit ongetwijfeld herkennen. Wanneer je over straat loopt of fietst kan het zomaar gebeuren..

Ongevraagd vertellen mensen, vooral mannen, je dat je moet lachen, roepen dingen, zeggen dat je er goed uitziet, of vragen om je nummer. Soms staren ze je alleen maar aan of maken ze vunzige gebaren. Lang niet alle mannen doen dit gelukkig maar de mannen die dit wel doen beseffen niet wat voor impact dit heeft op een vrouw.

new-york-straat

Twitteraar Ali uit New York besloot een sociaal experiment te doen. Wat nu als een vrouw niet zomaar langsloopt wanneer ze wordt aangesproken maar heer heel serieus op reageert. Hoe reageren de mannen dan?

Samen met een vriendin besluit het de proef op de som te nemen. Hij loopt voor haar uit met een verborgen camera en filmt alle reacties die zij onderweg krijgt. De dame laat de mannen regelmatig met hun mond vol tanden achter. Wanneer ze hen eerlijk antwoord geeft op hun vragen blijven de meeste zoeken naar woorden of zijn zelfs beledigt en lopen boos weg.

Wanneer een man 20 minuten naast haar loopt zonder een woord te zeggen levert dit hilarische beelden op. Lach lekker mee met de volgende video maar sta er ook even bij stil dat dit voor sommige vrouwen de dagelijkse realiteit is. Best schokkend toch?

LEES OOK:  Hij breekt wanneer hij zijn verhaal vertelt. Maar wat er vervolgens gebeurt? Ongelooflijk!

Wat vind jij? Reageer hieronder: