Hij gooit haar pop in de bosjes en rijdt weg. Wanneer hij in zijn spiegel kijkt? Mijn hart is gebroken..

Dit filmpje heeft een boodschap die ons waarschijnlijk allemaal dicht bij het hart staat. Ik stel daarom voor dat we deze met z’n alle massaal moeten delen en doorvertellen!

pop1

Het lijkt eigenlijk op een dood normaal filmpje, alsof het niks te gebeuren staat. Toen ik het einde zag stonden de tranen in mijn ogen en begreep ik de boodschap die erachter schuilt.

Het lijkt in de eerste instantie op een doodnormaal gezin die leuke tijden met elkaar beleeft. Je merkt naarmate je langer kijkt dat het meisje met de rode vlechtjes een beetje buiten de boot lijkt te vallen, en dat heb je goed. Want op het einde kom je tot een schrikbarende ontdekking. De vader rijdt op het laatst met zijn dochter naar het bos, en gooit haar pop in de verte weg. Maar waarom? Daar zal je zometeen achterkomen.

Op het einde kom je erachter dat het om een hondje gaat, die blijkbaar niet meer past in de familie, en als vuil langs de kant van de weg wordt gezet. Dieren verdienen het om gerespecteerd en geliefd te worden. Ze zijn niet alleen onze beste vriend, maar ook familie, en dat is precies wat goed naar voren wordt gebracht. Je komt er op het einde achter dat het meisje in 1 klap veranderd van tweede dochter naar een gewone hond, dit MOET stoppen!

LEES OOK:  Ze maakt prachtige kunstwerkjes van henna met een hele bijzondere boodschap

Heeft dit filmpje jou net zo geraakt als ik? DEEL dit bericht dan met al je Facebook vrienden!

Wat vind jij? Reageer hieronder: