Politie waarschuwing: Tiener valt dood neer nadat ze dit populaire drankje had gedronken…

Een meisje van 16 welke kerngezond was viel plots dood neer in de klas. De politie had een onderzoek gestart en is erachter gekomen dat te veel cafeïne gevaarlijk is!

Davis Cripte, drinkt net zoals andere middelbare scholieren maar al te graag energiedrankjes, gezoete koffie, een red bull en noem maar op. Afgelopen maand dronk hij zelfs binnen twee uur 3 energiedrankjes. Een paar momenten later begaf zijn hart het door hartritmestoornissen.

De politie waarschuwt daarom per direct dat elke ouder moet weten hoe gevaarlijk energiedrankjes kunnen zijn. De woordvoerder van NBC nieuws zegt daarbij:

,,Het is niet mijn bedoeling om Mountain Dew aan te vallen, of lattés, of energiedrankjes. Maar we willen mensen laten begrijpen dat deze drankjes, met deze hoeveelheden cafeïne, dat dat vergaande gevolgen kan hebben.”

Het is overduidelijk volgens de politie dat er een andere doodsoorzaak was want de jongen had geen hartproblemen. De lijkschouwer zag op basis van het lichaamsgewicht van de jongen en de hoeveelheden cafeïne die hij had binnen gekregen dat zijn hart die niet aankon. ,,Ik realiseer me dat dit een controversieel scenario is”, aldus politiewoordvoerder Watts. ,,Tegen mijn vrienden en familieleden zeg ik dat ze die drankjes niet moeten drinken.”

LEES OOK:  Exclusief interview Patricia Paay bij Jinek over de gelekte beelden: 'Ik wil dood' (Video)

Wat vind jij? Reageer hieronder: