Politie ziet 12 kinderen een pijl vormen op de grond, seconden later realiseren ze wat er is gebeurd!

Als kind is het de politie die nog het meest in de buurt komt van levensechte superhelden. Deze mannen en vrouwen jagen in hun uniformen op schurken en houden de straten van jouw stad veilig.

Toen deze groep kinderen uit Surrey in Engeland tijdens het zoeken van paaseieren een crimineel zagen was hun eerste instinct om er alles aan te doen de politie te helpen. Zo kwamen ze op dit briljante idee!

politie-veiligheid-beveiliging-kinderen

De groep kinderen wilden er alles aan doen om hun helden te helpen. Ze hadden alleen geen mogelijkheid om de politie te vertellen wat ze zagen omdat deze hoog boven hun hoofd vanuit een helicopter naar de crimineel zochten. De kinderen moesten dus snel nadenken!

Een van de kinderen roept: “laten we een pijl maken!” De agenten dachten eerste dat de kinderen een grap uithaalden. Maar al snel realiseren ze wat de kinderen probeerden duidelijk te maken. Dankzij de kinderen weten de agenten niet 1 maar zelfs 2 voortvluchtige criminelen in de boeien te slaan!

agenten-kinderen-foto

De agenten landen met hun helikopter in de buurt van de kinderen en prijzen ze voor hun slim bedachte hulp!

LEES OOK:  Hij kocht twee schildpadden die opgegeten zouden worden. Wat hij ermee deed? Wat een held!

Deze kinderen waren al helden voordat ze de politie hielpen. Ze zochten namelijk paaseieren voor het goede doel. De opbrengst ging naar onderzoek naar leukemie! Wat een inspiratie!

Wat vind jij? Reageer hieronder: