Pedofiel ontvoert een kleine jongen op klaarlichte dag. Dat is wanneer zijn jongere zusje DIT doet. Wat een heldin!

The Wright familie was op een dag aan het spelen in een park toen plotseling een vreemde man aan kwam lopen en de 22-maanden oude Owen pakte.

Zijn actie opmerkelijk. Vooral omdat het kleine stadje slechts 500 inwoners heeft. Maar wat nog opmerkelijker was, was wat er gebeurde toen de kidnapper het kleine jongetje uit zijn kinderwagen pakte. In deze schokkende video zien we de kidnapper met het jongetje onder zijn arm wegrennen. De beelden waren opgenomen door een plaatselijke supermarkt.

kidnap

Maar als we de kidnapper uit beeld zien verdwijnen, zien we plotseling het 8-jarige zusje van de kleine Owen achter de kidnapper aanrennen. Ze weigerde dat de man haar kleine broertje zou meenemen. Een paar momenten later zien we het 10-jarige broertje Brendan met de kinderwagen erachteraan rennen.

kidnap1

Het moment dat de kidnapper doorheeft dat hij wordt achtervolgd door de familie, lijkt hij te schrikken. Deze video worden wereldwijd door mensen geprezen door het snelle denken van de kinderen. Inmiddels is de video al meer dan 7 miljoen keer bekeken.

Bekijk de bijzondere video hieronder. Let vooral op het moment dat de man doorheeft dat hij achtervolgd wordt!

LEES OOK:  Ze begint met een schaar in haar BH te knippen. De reden? ZO slim!

Wat vind jij? Reageer hieronder: