Deze vrouw had er genoeg van dat ze telkens op haar inrit parkeerde – haar briljante wraak maakt iedereen aan het lachen

Een vrije parkeerplaats vinden in een drukke stad is altijd lastig, zelfs voor de mensen die zelf een parkeerplek bezitten. De Engelse Julie Geue Crowbororugh ervaarde dit ook, ze heeft een eigen parkeerplaats op de inrit voor haar huis maar toch kan ze hier vaak niet parkeren doordat er al vreemde auto’s op haar inrit staan. De 48-jarige Julie had hier op den duur genoeg van en dus besloot ze om wraak te nemen. Wat ze toen deed zul je niet geloven! Gelukkig deelde ze haar hilarische actie via social media.

Het verhaal begon toen er voor de zoveelste keer een auto op haar inrit stond geparkeerd. De inrit van de vrouw ligt vol met kleine gravelsteentjes en hierdoor kreeg ze een geniaal idee. Julie besloot de auto te dwarsbomen.
De vrouw liet een bouwbedrijf komen waarbij ze een grote zak grind bestelde, ze vroeg de werknemer de zak grind voor de vreemde auto te zetten. De bezitter van de auto had twee keuzes, óf de auto achterlaten, óf de zak grind helemaal leeg scheppen.

Op de zak met grind liet ze het volgende briefje achter:

LEES OOK:  Deze heroïne verslaafde werkte zich zelf op tot multimiljonair! Ongelooflijk!

‘’Na openbaar beraad, werd er gestemd dat dit schepje het enige is wat je krijgt om te graven naar je vrijheid. Ik hoop dat je er van bewust bent dat er camera’s zijn die dit filmen, dus lach terwijl je aan het werk bent.’’
Als laatste plaatste ze deze afbeelding op haar social media:

‘’Complete vreemdelingen parkeren niet altijd op mijn inrit, maar dit gebeurt er als ze dit wel doen.’’
Ze legde hierbij uit dat er zeker drie keer per week op haar inrit word geparkeerd door een vreemde auto en dat ze er helemaal klaar mee was dat ze niet gewoon op haar eigen inrit kon parkeren.
Zo zei ze dat ze tegenover het station woonde en dat ze een inrit heeft met ruimte voor vier auto’s, maar dat dit niet bedoeld was voor luie mensen die gratis wilden parkeren.

Wat vind jij? Reageer hieronder: