Moeder laat misvormde baby achter in een schoenendoos. 17 jaar later, laat hij de jury in tranen achter

Toen Emmanuel Kelly nog een kleine jongen was groeide hij op in Irak, werken hij en zijn broer door een paar nonnen gevonden in een schoenendoos terwijl de oorlog nog vol aan e gang was. De broers waren beiden geboren met een aandoening door de chemische oorlog bij hun in de buurt.

Zonder een goeie behandeling die ze zo snel mogelijk nodig hadden zou het niet goed met ze komen, dus besloten de nonnen ze naar een opvang te brengen. In de opvang werden ze ontdekt door Moira Therese Kelly in Bagdad. Moira nam ze mee naar Australië waar ze behandeld konden worden. Moira werd niet alleen hun redder maar ook hun adoptie moeder.

Ahmed werd zwemmer en deed mee aan de Paralympics in 2012, en representeerde Australië. Emmanuel werd ook geboren met een speciale gave; hij kan geweldig zingen en zijn familie moedigde hem aan om mee te doen aan de X Factor toen hij 17 jaar oud was.

Hij besloot “Imagine” van John Lennon te zingen en zijn verhaal raakte niet alleen de jury, maar het gehele publiek. Kijk en geniet, en vergeet dit prachtige filmpje niet te DELEN op Facebook!

LEES OOK:  Ikea verrast bezoekers met deze huiskamer uit Syrië

Wat vind jij? Reageer hieronder: