Ouders vinden hun zoon met zwaar letsel in bed. Nu waarschuwen ze iedereen voor een levensgevaarlijke situatie!

De 16-jarige Bradley Willoughby uit Australië rijdt graag rond op de bromfiets op de boerderij van zijn ouders. Niet een geheel ongevaarlijke hobby. Wat Bradley niet wist is dat zijn telefoon het grootste gevaar voor zijn leven zou opleveren.

Bradley luisterde altijd naar muziek als hij op zijn brommer reed. Hij had oordopjes in die onder zijn helm zaten en zijn telefoon zat in de zak van zijn jas. Op een dag belandde hij met zijn brommer in een kuil, schoot uit de bocht, en een pedaal van de bromfiets kwam vast kwam te zitten in een hek van prikkeldraad. Zijn voet en zijn buik raakten gewond.

letsel

Maar zijn oordoppen veroorzaakte nog ernstiger schade. Toen Bradley tegen het hek botste raakte de snoertjes beklemd tussen zijn helm en de telefoon. De verrassend sterke en scherpe koperdraden braken niet en werden zo scherp als mesjes. Ze hadden Bradley’s keel bijna doormidden gesneden. Zijn vader moest de draden uit de nek van zijn zoon loshalen toen ze op de ambulance wachtten.

letsel1

Bradley heeft diepe snijwonden opgelopen aan zijn romp en zijn nek, en het herstel duurde enkele maanden. Maar het had heel anders kunnen aflopen en zijn ouders en hij zijn blij dat hij het ongeluk heeft overleefd.

LEES OOK:  Uitgehongerd paard zakt in elkaar langs de weg, maar kijk goed wie haar komt redden.. Prachtig!

letsel2

Hoewel Bradley een ervaren bromfietser was die altijd een helm ophad, had hij geen idee dat zijn oortjes hem wel eens fataal zou kunnen zijn. Daarom willen zijn ouders nu iedereen waarschuwen die dit ook wel eens doen.

letsel3

Nu hoopt Bradley dat anderen dit artikel zullen lezen en hier een lesje uit leren. Deel dit artikel daarom met je vrienden om zijn belangrijke waarschuwing te verspreiden!

Wat vind jij? Reageer hieronder: