Meisje (14) balanceert op de rand van de dood. Maar dan leggen camera’s DIT vast. Geloof jij het? Bizar!

Wanneer Colleen Banton haar kleine meisje Chelsea naar het ziekenhuis bracht, was de bang voor het ergste. Door de jaren heen had haar 14-jarige dochter al veel medische problemen gehad. Dus toen ze plotseling severe longontsteking kreeg, vreesde de doktoren het ergste.. Dit keer zou ze het niet overleven.

Toen Chelsea eenmal was opgenomen maakte haar oudere zus een foto van haar. Het zou de laatste nacht zijn dat Chelsea bij hun was. De familie had in stilte al afscheid genomen. Maar toen gebeurde er iets onverklaarbaars. Haar situatie verbeterde drastisch, en dat in de periode van precies 1 nacht.

Maar dit was niet het enige wonderbaarlijke wat er gebeurde. Medewerkers van het ziekenhuis ontdekte iets nogal onverklaarbaars toen ze de beveiligingsbeelden gingen terugkijken. Iets mysterieus verscheen op beeld, ze konden niet plaatsen wat het was.

De 14-jarige Chelsea vocht voor haar leven. De doktoren hadden de hoop al opgegeven.

engelen1

Maar wanneer een man een kijkje besloot te nemen op de beveiligingsbeelden ontdekte hij iets. Wanneer hij Chelsea’s moeder de beelden liet zien wist ze het zeker. Het was een engel.

LEES OOK:  De reactie van deze otter op een ijsklontje is hilarisch!

engelen2

Chelsea’s gezondheid verbeterde ongelooflijk snel. Hedendaags kampt Chelsea nog steeds met veel medische problemen, de doktoren waren geshockeerd van haar snelle herstel. Iedere medische specialist voorspelde dat ze kwam te overlijden, maar er was iets of iemand die over haar waakte.

Wat vind jij? Reageer hieronder: