In plaats van zijn chauffeur uren te laten wachten, nam hij hem mee voor de dag van zijn leven!

Liam Murphy was onlangs in de Verenigde Arabische Emiraten als onderdeel van een zakenreis. Toen hij wat vrije tijd had, besloot hij een dag plezier te gaan beleven in Ferrari World. Toen hij een taxi nam naar het overdekte themapark, leerde hij dat Shakiha, zijn chauffeur voor de dag, gewoon in zijn bloedhete auto aan het wachten was tot Liam weer terug kwam.

Toen dit Liam ter oren kwam, besloot hij de chauffeur mee te nemen voor de rit van zijn leven!

Liam, een ingenieur, was in de Verenigde Arabische Emiraten voor het bedrijfsleven.

taxi1

Toen hij hoorde dat Shakiha nooit eerder in een achtbaan geweest, vroeg hij hem mee te doen aan het plezier.

taxi2

Hier is Shakiha op zijn eerste achtbaan rit ooit.

taxi3

Helaas voor hem, is Ferrari World de plek met de snelste achtbanen ter wereld…

Murphy was zelfs meer geneigd om zijn nieuwe maatje mee te nemen in het park toen hij hoorde dat hij het anders nooit had kunnen betalen.

taxi4

Shakiha, oorspronkelijk uit India, doet dit werk al meer als 14 jaar, daarbij schenkt hij een groot gedeelte van wat hij verdient elke maand aan zijn familie.

LEES OOK:  Ze is woedend als ze een sms ontvangt van haar vader. Maar het geheime plan van haar vader is BRILJANT!

Hier is Liam na een lange dag vol plezier!

taxi5

Hoewel hij nog veel te doen had op zijn zakenreis, zal Liam de ervaring nooit vergeten van de dag die hij doorbracht met Shakiha.

Er moeten meer mensen zijn zoals Liam Murphy in deze wereld. Wat hij deed voor Shakiha was niet alleen sympathiek, maar brak ook de dagelijkse sleur van de man, die elke dag keihard werkt. Laten we hopen dat Shahika nog meer van deze meevallers gaat meemaken! Hij verdient het.

We moeten meer mensen zoals Liam Murphy in deze wereld. Wat hij deed voor Shakiha was niet alleen onbaatzuchtig, maar ook brak de eentonigheid van de man hard, rigide leven. Laten we hopen dat Shakiha vangt een paar pauzes, zoals deze! Hij verdient het.

Wat vind jij? Reageer hieronder: