Deze baby olifant heeft zin in een knuffel, en die zal ze krijgen ook! ZO ongelooflijk schattig!

Wanneer jouw hondje zin heeft om te knuffelen, zal hij waarschijnlijk bovenop je schoot springen. Maar stel je nou eens voor dat diezelfde pup ongeveer 100 keer zo groot is. Ik durf te wedden dat iedereen zich wel kan voorstellen hoe deze verzorgster zich voelde toen dit super schattige baby olifantje wel zin had om even lekker te knuffelen! Dit volgende filmpje gaat jouw hart gegarandeerd laten smelten. Ik kan het weten, geloof me.

Op dit soort moment ga ik nog wel nadenken of ik niet misschien ook zo’n verzorger wil worden. Wat een prachtige baan heeft deze mevrouw. Dit olifantje is pas twee weken oud, maar zit al helemaal vol met energie en liefde.

Niemand kan toch nee zeggen tegen zo’n lief beestje?

Jij bent mijn favoriete mens!

olifant

Heb jij ook zo genoten van dit aandoenlijke filmpje? DEEL deze dan met alle dierenliefhebbers op Facebook! Dit filmpje heeft mijn dag in ieder geval gemaakt.

Wat vind jij? Reageer hieronder: