Motorrijder ziet haar expres afval op de grond gooien en besluit haar een lesje te leren!

We zien allemaal weleens afval op straat liggen van mensen die het niet interresseert of de straten schoon zijn.

We hebben ook vast allemaal wel eens iemand afval opstraat zien gooien terwijl er een paar meter verder een afvalbak staat. Heb je hier toen wat van gezegd? De meeste mensen waarschijnlijk niet, maar er zijn anderen die er wel iets tegen doen! Zoals bijvoorbeeld de motorrijder uit de volgende video.

biker_revenge_on_litter_bugs_featured

In de video zien we een motorrijder die zoete wraak neemt op mensen die zonder pardon hun afval en troep op straat gooien. Ze is een soort Robin Hood! Sommige zullen van mening zijn dat de aanpak van deze motorrijder iets te extreem is, maar ik weet zeker dat de mensen die zij confronteerd niet snel meer afval op straat zullen gooien!

Ik snap zelf ook niet waarom mensen denken dat het prima is om troep op straat te gooien. Wanneer je dit doet zijn er anderen die het voor je moeten opruimen terwijl een afvalbak nooit ver weg is in dit land.

Ik denk dat de motorrijder uit dit filmpje helemaal klaar is met dit soort mensen en besloten heeft hier iets tegen te doen. Ze geeft ze een koekje van eigen deeg. Kijk de volgende beelden van deze dame. Ik ben benieuwd wat jij van haar aanpak vindt.

LEES OOK:  Chef en restaurateur Joop Braakhekke (75) overleden

Vergeet deze video niet te delen met je vrienden op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: